ČSN EN 12396-2 Kat. čís.: 54911
| Potraviny s nízkým obsahem tuku - Stanovení reziduí dithiokarbonátu a thiuram disulfidu - Část 2: Metoda plynové chromatografie Non-fatty foods - Determination of dithiocarbamate and thiuram disulfide residues - Part 2: Gas chromatographic method | Třídící znak: 560017 | Datum vydání: 01.05.1999 | | | | Cena: 269,5 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN 12396-3 Kat. čís.: 63324
| Potraviny s nízkým obsahem tuku - Stanovení reziduí dithiokarbamátů a thiuramdisulfidů - Část 3: UV spektrometrická xanthogenátová metoda Non-fatty foods - Determination of dithiocarbamate and thiuram disulfide residues - Part 3: UV spectrometric xanthogenate method | Třídící znak: 560017 | Datum vydání: 01.12.2001 | | | | Cena: 269,5 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN EN 12393-1 Kat. čís.: 94875
| Potraviny rostlinného původu - Multireziduální metody pro stanovení reziduí pesticidů plynovou chromatografií - Část 1: Obecně Foods of plant origin - Multiresidue methods for the determination of pesticide residues by GC or LC-MS/MS - Part 1: General considerations | Třídící znak: 560018 | Datum vydání: 01.05.2014 | | | | Cena: 269,5 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN 12393-2 Kat. čís.: 94876
| Potraviny rostlinného původu - Multireziduální metody pro stanovení reziduí pesticidů plynovou chromatografií - Část 2: Metody extrakce a přečištění Foods of plant origin - Multiresidue methods for the determination of pesticide residues by GC or LC-MS/MS - Part 2: Methods for extraction and clean-up | Třídící znak: 560018 | Datum vydání: 01.05.2014 | | | | Cena: 535,7 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN 12393-3 Kat. čís.: 94874
| Potraviny rostlinného původu - Multireziduální metody pro stanovení reziduí pesticidů plynovou chromatografií - Část 3: Postupy stanovení a konfirmační zkoušky Foods of plant origin - Multiresidue methods for the determination of pesticide residues by GC or LC-MS/MS - Part 3: Determination and confirmatory tests | Třídící znak: 560018 | Datum vydání: 01.05.2014 | | | | Cena: 393,8 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN 13191-1 Kat. čís.: 63322
| Potraviny s nízkým obsahem tuku - Stanovení reziduí bromidů - Část 1: Stanovení celkového obsahu bromidů jako anorganických bromidů Non-fatty food - Determination of bromide residues - Part 1: Determination of total bromide as inorganic bromide | Třídící znak: 560019 | Datum vydání: 01.12.2001 | | | | Cena: 269,5 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN EN 13191-2 Kat. čís.: 63323
| Potraviny s nízkým obsahem tuku - Stanovení reziduí bromidů - Část 2: Stanovení anorganických bromidů Non-fatty food - Determination of bromide residues - Part 2: Determination of inorganic bromide | Třídící znak: 560019 | Datum vydání: 01.12.2001 | | | | Cena: 269,5 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN ISO 1871 Kat. čís.: 86704
| Potraviny a krmiva - Obecné pokyny pro stanovení dusíku metodou podle Kjeldahla Food and feed products - General guidelines for determination of nitrogen by the Kjeldahl method | Třídící znak: 560020 | Datum vydání: 01.09.2010 | | | | Cena: 214,5 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN EN 12014-1 Kat. čís.: 52838
| Potraviny - Stanovení obsahu dusičnanů a/nebo dusitanů - Část 1: Všeobecné požadavky Foodstuffs - Determination of nitrate and/or nitrite content - Part 1: General considerations | Třídící znak: 560021 | Datum vydání: 01.08.1998 | | | | Cena: 144,1 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
Změna : A1 (Katalogové číslo: 59663) | Cena: 77 Kč
| | | Vydána: 01.09.2000 | | | | | |
|
ČSN EN 12014-2 Kat. čís.: 505599
| Potraviny - Stanovení obsahu dusičnanů a/nebo dusitanů - Část 2: Metoda HPLC/IC pro stanovení obsahu dusičnanů v zeleninových výrobcích a zelenině Foodstuffs - Determination of nitrate and/or nitrite content - Part 2: HPLC/IC method for the determination of nitrate content of vegetables and vegetable products | Třídící znak: 560021 | Datum vydání: 01.08.2018 | | | | Cena: 269,5 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN EN 12014-3 Kat. čís.: 73884
| Potraviny - Stanovení obsahu dusičnanů a/nebo dusitanů - Část 3: Spektrometrické stanovení obsahu dusičnanů a dusitanů ve výrobcích z masa po enzymatické redukci dusičnanů na dusitany Foodstuffs - Determination of nitrate and/or nitrite content - Part 3: Spectrometric determination of nitrate and nitrite content of meat products after enzymatic reduction of nitrate to nitrite | Třídící znak: 560021 | Datum vydání: 01.12.2005 | | | | Cena: 269,5 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN 12014-4 Kat. čís.: 73883
| Potraviny - Stanovení obsahu dusičnanů a/nebo dusitanů - Část 4: IC metoda stanovení obsahu dusičnanů a dusitanů ve výrobcích z masa Foodstuffs - Determination of nitrate and/or nitrite content - Part 4: Ion-exchange chromatographic (IC) method for the determination of nitrate and nitrite content of meat products | Třídící znak: 560021 | Datum vydání: 01.12.2005 | | | | Cena: 269,5 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN 12014-5 Kat. čís.: 52840
| Potraviny - Stanovení obsahu dusičnanů a/nebo dusitanů - Část 5: Enzymatické stanovení obsahu dusičnanů v kojenecké a dětské výživě se zeleninou Foodstuffs - Determination of nitrate and/or nitrite content - Part 5: Enzymatic determination of nitrate content of vegetable-containing food for babies and infants | Třídící znak: 560021 | Datum vydání: 01.08.1998 | | | | Cena: 214,5 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
Oprava : Opr.1 (Katalogové číslo: 57719) | Cena: Zdarma
| | | Vydána: 01.12.1999 | | | | | |
|
ČSN EN 12014-7 Kat. čís.: 55229
| Potraviny - Stanovení obsahu dusičnanů a/nebo dusitanů - Část 7: Metoda kontinuálního průtoku (CF) pro stanovení obsahu dusičnanů v zelenině a zeleninových výrobcích po redukci kadmiem Foodstuffs - Determination of nitrate and/nitrite content - Part 7: Continuous Flow method for the determination of nitrate content of vegetables and vegetable products after Cadmium reduction | Třídící znak: 560021 | Datum vydání: 01.04.1999 | | | | Cena: 269,5 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN P CEN/TS 17303 Kat. čís.: 507878
| Potraviny - DNA barcoding - druhová identifikace ryb a rybích výrobků pomocí genových segmentů mitochondriální cytochrom b a cytochrom c oxidázy Foodstuffs - DNA barcoding of fish and fish products using defined mitochondrial cytochrome b and cytochrome c oxidase I gene segments | Třídící znak: 560022 | Datum vydání: 01.10.2019 | | | | Cena: 393,8 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN 17279 Kat. čís.: 509275
| Potraviny - Multimetoda pro screening aflatoxinu B1, deoxynivalenolu, fumonisinu B1 a B2, ochratoxinu A, T-2 toxinu, HT-2 toxinu a zearalenonu v potravinách, s výjimkou potravin pro kojence a malé děti metodou LC-MS/MS Foodstuffs - Multimethod for the screening of aflatoxin B1, deoxynivalenol, fumonisin B1 and B2, ochratoxin A, T-2 toxin, HT-2 toxin and zearalenone in foodstuffs, excluding foods for infants and young children, by LC-MS/MS | Třídící znak: 560023 | Datum vydání: 01.04.2020 | | | | Cena: 434,5 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN 14352 Kat. čís.: 71899
| Potraviny - Stanovení fumonisinů B1 a B2 v potravinách na bázi kukuřice - HPLC metoda s přečištěním na imunoafinitní kolonce Foodstuffs - Determination of fumonisin B1 and B2 in maize based foods - HPLC method with immunoaffinity column clean up | Třídící znak: 560024 | Datum vydání: 01.12.2004 | | | | Cena: 269,5 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN EN 1988-1 Kat. čís.: 54434
| Potraviny - Stanovení siřičitanu - Část 1: Optimalizovaná Monier - Williamsova metoda Foodstuffs - Determination of sulfite - Part 1: Optimized Monier-Williams method | Třídící znak: 560025 | Datum vydání: 01.12.1998 | | | | Cena: 269,5 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN EN 1988-2 Kat. čís.: 54435
| Potraviny - Stanovení siřičitanu - Část 2: Enzymatická metoda Foodstuffs - Determination of sulfite - Part 2: Enzymatic method | Třídící znak: 560025 | Datum vydání: 01.12.1998 | | | | Cena: 269,5 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN EN 1784 Kat. čís.: 71012
| Potraviny - Detekce ozářených potravin obsahujících tuk - Analýza uhlovodíků metodou plynové chromatografie Foodstuffs - Detection of irradiated food containing fat - Gas chromatographic analysis of hydrocarbons | Třídící znak: 560026 | Datum vydání: 01.09.2004 | | | | Cena: 393,8 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|